IN & OUT / PART 1

Moikka! Tein aikoinaan blogiini in & out -postaussarjaa eli listasin aina muutamia trendejä, jotka olivat mielestäni sillä hetkellä joko in tai out. Ne olivat aina tykättyjä postauksia ja tykkään itsekin lukea näitä toisten blogeista, joten eiköhän tuoda tämä postaussarja nyt takaisin tänne munkin blogiin! Haluan vielä tässä ensimmäisessä osassa muistuttaa, että nämä ovat mun omia mielipiteitäni eikä tarkoitus ole haukkua kenenkään tyyliä. Kertokaa oletteko samaa vai aivan päinvastaista mieltä näistä trendeistä!

in in2
kuva 1 / kuva 2
Keltainen
Keltainen on kaikessa pirteydessään ehdottomasti tämän kevään väri! Sinapinkeltaisesta en ole koskaan innostunut, mutta kirkkaammat keltaiset sävyt iskee tällä hetkellä ja kovaa. Tykkään muutenkin käyttää värejä pukeutumisessa ja mun päällä harvoin näkee täysin kokomustaa asua. Tälläkin hetkellä vaatekaapissani on yksi keltainen paita odottamassa keväisempään ulkoilmaan pääsyä.

in1
Kuva 1 / Kuva 2
Baskerit
Kerroinkin jo aikaisemmin baskeri-innostuksestani, mutta olihan ne pakko listata vielä tähänkin postaukseen. Muutamia vuosia sitten hatut pukeutumisessa oli mulle ehdoton ei, mutta nykyään olen pikkuhiljaa alkanut tykätä erilaisista hatuista, vaikka niitä tuleekin käytettyä harmillisen harvoin. Postasin jo asukuvia baskerin kanssa täällä.

in3
Kuva 1 / Kuva 2
Kukkakuosi
Onko mitään parempaa kevään merkkiä kuin kukikkaiden vaatteiden tulo vaatekauppojen hyllyille? Tämä trendi palaa aina jossakin muodossa kevään ja kesän tultua enkä usko koskaan kyllästyväni siihen. Kukkakuosi vaatteissa on yksi mun ikuisuussuosikkeja. Perinteisen kukkakuosin lisäksi olen tykästynyt myös kukikkaisiin brodeerauksiin paidoissa ja mekoissa.

out
out2
Kuva 1 / Kuva 2
Pörrösandaalit
Pörrösandaaleja en vaan ymmärrä enkä varmasti koskaan tule ymmärtämään... Mun silmään nämä näyttää vain ja ainoastaan aamutossuilta. Onko tuollaisilla kengillä edes mukavaa kävellä ainakaan yhtään pidempiä matkoja? Musta tuntuu myös, että tuo karvaosa kerää helposti kaiken lian ja hiekan itseensä.

out1
Kuva 1 / Kuva 2
Kissamaiset aurinkolasit
Kissamaisia aurinkolaseja on nyt alkanut näkyä joka puolella, mutta itse en vain näe niiden viehätystä. Pakko myöntää, että joillekin ihmisille tuon malliset lasit sopii kuin nenä päähän, mutta mielestäni kuitenkin erittäin harvoille. Itse en ole yksi heistä harvoista ja siksi aionkin pysyä kaukana tästä trendistä.

out3
Kuva 1 / Kuva 2
Lyhyet hupparit
Lyhyet cropatut paidat iskee muhun kyllä muuten, mutta lyhyet hupparit ja collegepaidat ei sitten yhtään. Mun silmään nämä ei vaan näytä kivoilta, varsinkaan jos paidan helma on jätetty tuollaiseksi ns. saksilla leikatun ja siistimättömän näköiseksi. En muutenkaan käytä huppareita kuin kotioloissa, joten ehkä siksi en tätäkään trendiä ymmärrä. 

6 kommenttia

 1. Haha mä tykkään näistä kaikista! :D myös noista out-kohdista, vaikken mitään sellaista itse omistakaan. Mutta jep, keltainen, baskerit ja kukkakuosi on tän kevään juttuja ja odotan niin kovasti jo kevätpukeutumista<3

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ohoh, hauskaa kuulla et tykkäsit ihan jokaisesta kohdasta 😄Niin odotan mäkin, tänä keväänä kaupoissa on ollut ihan extrakivoja vaatteita myynnissä vaikken olekaan paljoa viitsinyt ostaa. Vielä enemmän odotan kesäpukeutumista, kun viime kesänä ei paljoa kesävaatteita päässyt käyttämään :(

   Poista
 2. Voi keltainen on kyllä ihana väri! Mä jo viime kesänä intoilin keltaisesta, mutta mitään kirkasta en kuitenkaan vielä kaappiin löytänyt. Ehkä se joku täydellinen vaatekappale viel kuitenkin osuu kohdalle 😏 (ja toi hame mullehetinytkiitos!!)

  ☀ Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mullakin oli jo viime kesänä vähän pientä innostusta keltaisiin vaatteisiin ja ostin silloin keltaiset shortsit, mutta nyt kevään myötä oon innostunut siitä väristä vielä enemmän! Joo vitsit ihailin myös tota samaa keltaista hametta, olis kyllä ihan unelma 😍

   Poista
 3. In kohdassa oon jokaisesta samaa mieltä! :) Musta tuntuu, että mäkään en tuu ikinä kyllästymään kukkakuosiin, se pysyy aina yhtä ihanana ♥ Keltaiselle oon alkanut lämpenemään vasta tämän vuoden puolella. Viime viikonloppuna ostin itselleni keltaiset kumisaappaat ja keltaisen sadetakin :D Kieltämättä niistä oon haaveillut jo viime kesästä asti, mutta en ole vain aiemmin saanut aikaiseksi ostaa niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olit samaa mieltä näistä ♥ Keltainen toimii sadevaatteissa ihan mielettömän hyvin! Oon itsekin vähän haaveillut keltaisesta sadetakista, mutta se jää ehkä vain haaveeksi, koska multa löytyy jo yksi vaaleanpunainen yksilö :D

   Poista