MAALISKUU BULLET JOURNALISSA

1

Maaliskuu alkaa olla jo loppusuoralla, mutta halusin siitä huolimatta vielä jakaa muutamat kuvat maaliskuun sivuista bullet journalissani. Kokeilin tässä kuussa ensimmäistä kertaa piirtää jonkinlaisen kansilehden kuukaudelle. Pinterestissä on tullut paljon vastaan kuvia kansilehdistä, joissa kuukauden nimi lukee koristellun ympyrän sisällä ja niitä ihastelleena päädyin itsekin kokeilemaan samanlaista tyyliä. Tulppaaneista muodostuva ympyrä oli nopea ja helppo piirtää, ja lopputuloksesta tuli kivan keväinen!

2

Helmikuussa en käyttänyt ollenkaan trackereita ja ehdin jo kaivata niitä, joten tässä kuussa päätin taas piirtää ne tuonne kuukausinäkymän reunalle. Trackereiden ideana on siis seurata omia tapojaan. Itse seuraan yleensä rahan- ja alkoholinkäyttöäni sekä D-vitamiinin syöntiä eli väritän reunassa olevasta minikalenterista aina sen päivän, kun en ole ostanut mitään/en ole juonut alkoholia/olen syönyt vitamiinit ja niin edelleen. Tässä kuussa otin noiden lisäksi käyttöön myös blogitrackerin postauksia varten. No alcohol -trackeri on mulle oikeasti turha, koska en juo alkoholia lähes koskaan, mutta otan sen aina käyttöön saadakseni edes yhdestä trackerista väritettyä kaikki päivät :-D No spending -trackerin olen taas huomannut itselleni erittäin hyödylliseksi, koska se on auttanut miettimään ostopäätöksiä tarkemmin.

Käytin koristelussa yhtä uusimmista washiteipeistäni ja samalla tuli huomattua, että Ebaysta tilatuissa teipeissä tosiaan on niitä parempia ja huonompia yksilöitä... Tuossa teipissä oli aivan surkea liimapinta ja lopulta levitin siihen itse lisää liimaa, jotta teippi ei jatkuvasti repsottaisi jostakin kohtaa.

3 4

Olisipa ulkona oikeasti yhtä keväisen näköistä kuin nämä sivut antaa ymmärtää! Tästä tuli mielestäni tähän mennessä onnistunein aukeama koko bujossani, vaikka itse sanonkin. Vaaleanpunaisella kukkateemalla on varmasti osuutensa siihen, miksi tästä tuli suosikkini...

Kuukausinäkymän lisäksi käytän siis myös viikkonäkymää, johon menot ja tekemiset voi merkitä yksityiskohtaisemmin. Maaliskuun ensimmäinen viikko alkoi torstaista, joten sivu olisi jäänyt pelkkien viikonpäivien kanssa melko tyhjäksi. Lopulta päädyin askartelemaan yläreunaan keväisen toivotuksen kukkapohjalla. Tein kokonaisten viikkojen alareunaan unitrackerin ja pienen kuukausikalenterin koristeeksi. Unitrackerin totesin heti itselleni aika hyödyttömäksi. En yleensä katso kelloa nukkumaan mennessäni, joten en koskaan edes tiedä, että montako tuntia olen nukkunut. Seuraavassa kuussa sitten jotain muuta sen tilalle!

Ei kommentteja