ORGANIC SHOP - HALPAA LUONNONKOSMETIIKKAA

1

Oletteko jo ehtineet tutustua Organic Shopin ihaniin luonnonkosmetiikkatuotteisiin? Minulle ainakin tämä merkki on aika uusi tuttavuus, mutta olen jo täysin myyty sille. Bongasin näitä tuotteita alkuvuodesta Sokoksen alennusmyynneillä etsiessäni uutta kuorinta-ainetta ja päädyin alhaisen hinnan sekä herkullisten värien myötä ostamaan muutaman purkin testiin. Organic Shopin tuotteet ovat paitsi edullisia, niin ne on myös tehty luonnollisista raaka-aineista eivätkä sisällä lainkaan silikoneja, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita tai polyeteeniä. Suurin osa tuotteista on myös vegaanisia.

3 2

Olen käyttänyt nyt kahta eri tuoksuista sokerikuorintaa, Raspberry Creamia ja Kenyan Mangoa. Ja ne muuten tuoksuvat suorastaan syötävän herkullisilta! Olin jo heti purkin avattuani vakuuttunut hyvän tuoksun perusteella eikä itse tuotekaan onneksi tuottanut pettymystä vaan päinvastoin - nämä nousivat heti mun kauneussuosikkien listalle. Tuote levittyy iholle helposti kiinteähköstä koostumuksesta huolimatta ja sisältää runsaasti sokeria, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Kuorin ihoni noin 1-2 kertaa viikossa ja lopputuloksena on todella pehmeä iho. Mulla näiden käyttö on myös auttanut ehkäisemään sheivauksesta aiheutuvia punaisia näppylöitä säärissä. Normaalihinta yhdelle purkille on Sokoksella 4,50€.

4

Lisäksi ostin myös yhden pienemmän purkin kasvoille tarkoitettua puhdistavaa Ginger & Cherry -kuorinta-ainetta. Tästäkin mulla on pelkkää positiivista sanottavaa; hyvä tuoksu, laadukas tuote ja alhainen hinta! Hintaa tällä purkilla oli siis Sokoksella 3,10€. Kuorinta jättää kasvojen ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Sain talviaikaankin pidettyä ihoni kosteutettuna tämän kuorinnan sekä kasvonaamioiden avulla. 

Mulla ei rehellisesti sanottuna ole mitään pahaa sanottavaa näistä tuotteista! Aion todellakin myös jatkossa pysyä näiden käyttäjänä. Onko Organic Shop teille jo tuttu merkki? 

Ei kommentteja