PIKAKATSAUS VIIME VUOTEEN

Vuodesta 2017 on tosiaan vierähtänyt jo useampi kuukausi, mutta ajattelin koota vielä viime vuoden kivoimmat muistot yhteen ja kertoa vähän tämän kautta, että mitä oon puuhaillut blogitauon aikana ja ihan yleisesti että mitä mulle kuuluu. Tämä on samalla myös hyvä tekosyy jakaa muutamia matkakuvia kesän ajalta! Matkakuume on tälläkin hetkellä kova ja paheni vaan entisestään niitä selatessa... Mutta hypätään nyt niiden muistojen pariin!

1
Alkuvuodesta mieleen sekä kännykän kameraan tallentui lähinnä vaan penkkarit ja ylioppilaskirjoitukset. Penkkareissa oli pukeutunut söpöön pupuasuun, joka onneksi kaikesta stressaamisesta huolimatta ehti saapua ajoissa ja oli ihan täydellinen! Ei ehkä mikään omaperäisin valinta ottaa asuksi eläinaiheinen jumpsuitti, mutta olihan tuo nyt suloinen ja vieläpä mukavan lämmin silloin hyytävänä helmikuun päivänä siellä rekassa seisoskellessa.

4
Huhtikuussa oli mun 19-vuotissynttärit (Eipä enää kauaa kun on taas syntymäpäivä!). Näiden kuvien takana ei ole mitään sen ihmeellisempää tarinaa, mutta mielestäni nämä oli kivoja kuvia ja halusin siksi jakaa ne 

3
Kevään aikaan käytiin myös kavereiden kanssa Tampereen söpössä Purnauskis-kissakahvilassa. Mulla ei itselläni ole mitään lemmikkejä, mutta oon aina innoissani leikittämässä kavereiden kissoja. Voitte siis kuvitella, että tämä kahvila oli kyllä mulle sopiva paikka, kun pääsi rapsuttelemaan noita pikku söpöläisiä niin paljon kuin sielu sieti! Puhumattakaan tuosta kaakaosta, on muuten ehkä söpöin kaakao minkä olen ikinä juonut.

2
Valmistuin viime vuonna myös ylioppilaaksi ja siihen päättyikin kolmivuotinen lukiotaipaleeni. Loppujen lopuksi olin ihan tyytyväinen arvosanoihini, koska ne olivat paljon paremmat mitä odotin, vaikka on pakko myöntää, että ne oli mun omaa tasoa huonommat. Mutta suunta on tästä ylöspäin!

5
Kesällä matkustettiin Alinan sekä mun äidin ja muutamien hänen työkavereidensa kanssa Monacoon. Monaco oli kyllä ihan kuin suunniteltu mua varten ainakin arkkitehtuurinsa puolesta, sillä joka nurkan takana oli vaaleanpunaisia ja kauniita rakennuksia. Olisin vaan halunnut ottaa kuvan joka ikisestä siellä näkemästäni asiasta! Meidän parvekkeelta oli myös ihana näköala kaupunkiin ja merelle asti.

6
Monacon reissun aikana ehdittiin käydä tsekkaamassa muutamat perusnähtävyydet, kuten prinssin palatsi ja varmaan kuuluisin kaikista Monacon nähtävyyksistä eli tietysti kasino. Prinssin palatsilla päädyttiin jopa bongaamaan Tom Cruise ja vaikken mikään fani olekaan, niin olihan se aika siistiä! Vaikka Monaco olikin pieni maa niin vielä jäi muutamia paikkoja, joissa olisin tahtonut käydä, mutta ehkä ne jäävät sitten seuraavaan kertaan jos tuonne vielä jonakin päivänä palaan. Starbucksista tuli tuolla reissulla meidän vakkaripaikka, koska siellä oli toimiva wifi ja nykyään haluan aina käydä Starbucksissa ihan vaan koska sieltä muistuu mieleen hyviä muistoja viime kesän ajalta. 

8
Monacosta matkustettiin junalla käymään Nizzassa ja toisena päivänä käytiin vuorostaan Italian puolella Ventimigliassa. Ventimiglia oli aika pieni kaupunki eikä loppujen lopuksi viihdytty siellä kovin kauaa, mutta kierrettiin kuitenkin läpi yhdet katumarkkinat ja ihasteltiin noita upeita maisemia. Nizzassa taas keskityttiin lähinnä shoppailuun (ja siksi mulla on sieltä kuvana ainoastaan kuva muffinsseista haha), kun Monacossa suurin osa liikkeistä oli kalliita merkkiliikkeitä että hyvä kun on varaa edes katsoa tuotteisiin päin. Haluan kyllä ehdottomasti käydä vielä jonakin päivänä Ranskassa ja Italiassa kiertämässä myös muita kaupunkeja ja tutustumassa kyseisiin maihin tarkemmin kuin vain päiväreissun ajan.

9
Syksyllä lähdettiin vielä toiselle reissulle Alinan kanssa! Päämääränä oli yhden päivän reissu Saksaan Monsta X:n keikalle ja lopulta päädyttiin myös tapaamaan pari kyseisen bändin jäsentä missäpä muuallakaan kuin Starbuckissa. Oon vielä tämänkin ikäisenä sisäisesti niin fanityttö, että pakko sanoa että tämä oli yksi parhaita päiviä koko elämässäni. Koko päivä, se keikka ja kaikki muu oli kokonaisuudessaan ihan mahtavaa, siitä huolimatta että meillä ei ollut tosiaan mitään hotellia vaan nukuttiin lentokentän kylmillä lattioilla. Ehkä hirvein viettämäni yö, mutta onneksi koko muu reissu oli niin huikea että aika kullatkoon muistot siitä lentokenttäyöstä.

17Vuoden loppupuoliskolla tapahtui paljon vähemmän alkupuoliskoon verrattuna. Loppuvuodesta jäi lähinnä mieleen se, että olin paljon töissä, kävin tekemässä joulushoppailut Helsingissä ja lueskelin pääsykokeisiin. Sama meno jatkuu pääsykokeisiin lukemisen osalta myös tänä keväänä ja nyt voin keskittyä niihin onneksi täysillä kun töitäkään ei enää ole. 

Unohdin mainita tästä ensimmäisessä postauksessa, mutta tosiaan postauksia tulee nyt tämän kevään ajan vähän sen mukaan miten mulla on aikaa pääsykokeisiin lukemiselta ja muilta kouluunhakujutuiltani sekä niistä stressaamiselta. Pääsykokeisiin on onneksi vielä useampi kuukausi aikaa, mutta niiden lähestyessä kiristän lukutahtia vielä enemmän. Mulla on tällä hetkellä aika kova stressi, koska haluaisin niin kovasti päästä opiskelemaan tänä vuonna, mutta täytyy vaan tehdä parhaansa ja pitää peukkuja pystyssä että se koulupaikka sieltä osuisi kohdalle :-)

2 kommenttia

  1. Ompas söpöjä kuvia! ♥ Ja upea toi sun valmistujaismekko! Ja hei tsemppiä superpaljon pääsykokeisiin! :)

    VastaaPoista