5 KIVAA ASIAA PÄÄSIÄISEN AJALTA

1 
Pääsiäismunat ja niiden yllätykset - jaksan edelleen vielä 19-vuotiaanakin olla innoissani näistä! Tänä vuonna olen yrittänyt metsästää Kindereistä kaikki Tehotytöt, mutta toistaiseksi olen saanut ainoastaan yhden. Mulla on kyllä vielä muutamat pääsiäismunat avaamatta, joten pitää toivoa, että niistä löytyy mulle vielä loputkin hahmot.

 Pääsiäisen aika on mulle aina merkki lähestyvistä synttäreistä. Muutaman päivän päästä tulee 20 vuotta mittariin ja synttäreilleni on onneksi luvattu myös kivaa säätä, joten saadaan varmasti perinteiset synttäriasukuvat otettua.

 Yhteishaun loppuminen oli iso helpotus. Nyt ei tarvitse enää stressata siitä mihin haen ja mitä teen, koska päätös on jo tehty eikä sitä voi enää muuttaa. Yksi huolenaihe vähemmän, jes!

Pari päivää sitten muhun iski lukuinnostus. Mulla oli nuorempana tapana lukea useita kirjoja kuukaudessa, mutta parin viime vuoden aikana olen lukenut ehkä yhden kirjan vuodessa, jos sitäkään... Ainoa huono juttu pääsiäisaikaan alkaneessa lukuinnostuksessa oli se, että kirjastot ovat tietysti kiinni tiistaihin asti, joten joudun vielä muutaman päivän odottamaan, kunnes pääsen lainaamaan pari kiinnostava kirjaa.

Myös auringonpaiste on ilahduttanut viime päivänä olemassaolollaan. Taidanpa nyt tämänkin postauksen jälkeen suunnata ulos, kun siellä näyttää olevan niin kaunis sää.

Oikein hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä vielä teillekin kaikille!

Ei kommentteja