TOUKOKUUN KUULUMISIA

1
Mun blogissa on nyt ollut vähän hiljaisempaa, sillä suoraan sanottuna en ole löytänyt motivaatiota enkä jaksamista valokuvata tai kirjoittaa postauksia. Nyt ajattelin kuitenkin tulla päivittelemään vähän viime aikaisia kuulumisia! Olin tosiaan vapun jälkeen äidin kanssa Rauhalahden kylpylässä muutaman yön ja vaikken uimisesta yleensä pidäkään, niin altailla tuli kuitenkin istuttua paljon ja reissu oli kokonaisuudessaan tosi kiva. Vähän jäi harmittamaan se, etten päässyt kuumakivihierontaan, koska vapaita aikoja ei ollut jäljellä... Ehkä ensi kerralla!

2
Samalla reissulla poikettiin myös Matkuksen kauppakeskuksessa kiertämässä läpi muutamat kaupat. Kaupoilta tarttui mukaan ensimmäisen kuvan bikinien lisäksi myös nämä suloiset kengät! Eikö olekin söpöt? 

1
Farkkutakkikelit on vihdoin täällä ja vihdoin sain kaivaa oman vaaleanpunaisen farkkutakkini taas esille - ehdottomasti yksi parhaita koskaan tekemiäni vaateostoksia. Käytiin ottamassa muutamat asukuvatkin tämän farkkutakin kanssa, mutta niistä lisää myöhemmin :-) 

Mitä muuta mulle sitten kuuluu? Ei suoraan sanottuna mitään erityistä - Olen viettänyt aikaani lähinnä Netflixin parissa kotona. Tämän postauksen julkaisun jälkeen jatkan varmaan Modern familyn katsomista. Sain myös työpaikan loppuvuodelle ja aloitan työt ensi kuun puolella, jes! En ole kirjoittanut tästä paljoa blogissani, mutta luin tosiaan aikaisemmin kauppakorkeakoulun pääsykokeisiin, mutta noin kuukauden lukemisen jälkeen tajusin, ettei se kiinnosta mua oikeastaan ollenkaan eikä se tunnu mulle oikealta vaihtoehdolta tällä hetkellä. Mulla on kova halu päästä opiskelemaan, mutta ongelma on siinä etten tiedä mitä hakisin opiskelemaan, kun mikään ala ei tunnu vastaavan sitä mitä haluan opiskella... Olen jo pitänyt yhden välivuoden ja nyt melko varmasti pidän toisen, koska en osaa tällä hetkellä tehdä päätöstä siitä, mikä olisi mulle paras mahdollinen opiskelupaikka. 

Ei kommentteja