I'M BACK

Moi kaikki vanhat ja mahdollisesti uudetkin lukijat! 

Vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että jonakin päivänä kun kirjautuisin sisälle Bloggeriin, päätyisin taas klikkaamaan "uusi blogiteksti" -napista ja näkisin tämän tekstikentän edessäni, mutta tässä sitä nyt kaikista kuvitelmistani huolimatta taas ollaan. Toivottavasti edes joku siellä ruudun toisella puolella vielä muistaa mut! Aloitin tämän blogin kirjoittamisen jo vuonna 2012 ja kirjoittelin välillä enemmän ja välillä vähemmän aktiivisesti kesään 2016 saakka, jolloin päätin pistää blogin tauolle vähäisen motivaation sekä ajanpuutteen takia. Nyt mulla on kuitenkin jo pidemmän aikaa kutkutellut mielessäni ajatus blogin avaamisesta uudestaan. Mulla on ollut ihan älytön kaipuu tähän kirjoittamiseen ja kuvieni jakamiseen. Ostin äskettäin uuden kamerankin vanhan rikkinäisen tilalle ja viimeistään pidellessäni sitä kameraa kädessäni tajusin, että bloggaaminen on vaan se juttu jota rakastan tehdä. Se on se mun juttu. Lopettaessani bloggaamisen se tuntui oikealta päätökseltä ja olen edelleen sitä mieltä, että se oli sillä hetkellä oikea päätös. Tällä hetkellä oikealta päätökseltä tuntuu kuitenkin blogin avaaminen uudestaan, joten tässä sitä ollaan.

En oikein tiedä mitä sanoisin näin pitkän ajan jälkeen, mutta toivottavasti siellä on joitakin jotka muistavat mut vielä yli puolentoista vuoden tauosta huolimatta. Jos tänne eksyy uusiakin lukijoita, jotka eivät ole mua aikaisemmin seuranneet, niin moi ja tervetuloa seurailemaan! Mun nimi on Jasmin ja olen 19-vuotias välivuotta viettävä tyttö Jyväskylästä. Kirjoitan blogiani omasta elämästäni sekä sydäntäni lähellä olevista asioista, joita ovat mm. muoti, kauneudenhoito ja uusien tuotteiden testailu, bujoilu, matkustelu sekä kaikki vaaleanpunaiset ja kauniit asiat. Erityisen intohimoinen oon aina ollut muotia ja vaatteita kohtaan ja tähtään pääseväni tulevaisuudessa työskentelemään muodin parissa jollakin tapaa. Blogini tulee olemaan yhdistelmä kaikkia näitä asioita ja otan mielelläni vastaan myös toiveita postausten suhteen ja toteutan niitä. Toivottavasti viihdyt 

Ja jos haluat seurata mua muualla someissa niin... 

Instagram: Jasminsevgi
Snapchat: Jasminsevgi

kuv

6 kommenttia

 1. Oi tosi ihana blogi sulla, tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon! ♥ En oo ainakaan muistaakseni aiemmin käynyt sun blogissa, mutta tervetuloa kuitenkin takaisin blogimaailmaan ja kiva kun palasit!

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei tosi ihanaa että oot palannut blogin pariin!❤️Mietinkin sun blogia tässä yksi päivä, että oisitkohan taas postaamassa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että jotkut vielä muistaakin ja jopa mietti että oonko palaamassa takaisin :') Mietin jo vähän että muistaako tätä blogia enää kukaan :D

   Poista
 3. Sun blogi vaikuttaa kivalta! Jään ehdottomasti seurailemaan :)

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista