RISIINIÖLJYLLÄ TUUHEAMMAT KULMAKARVAT

Kulmakarvani ovat aina olleet luonnostaan melko harvat ja ohuet, varsinkin jos vertaa siihen, että hiukset ja ripset mulla on kuitenkin tuuheat. Onneksi nykypäivänä tähänkin on keksitty useampia apukeinoja, joista itse päädyin kokeilemaan risiiniöljyä. Risiiniöljy on varmasti monille tuttu nimi ja itsekin olin kuullut siitä paljon positiivista palautetta, jonka myötä päädyin itsekin ottamaan sen testiin. Ostin oman risiiniöljypulloni Ruohonjuuresta hintaan 13,50€, mutta sitä saa ostettua myös esimerkiksi Sokokselta tai apteekista.

23

Risiiniöljyn luvataan kasvattavan sekä vahvistavan kulmakarvoja luonnollisesti. Sen käyttö ei tietenkään rajoitu vain kulmakarvoihin, vaan sitä voi käyttää apuna myös esimerkiksi hiusten tai kynsien vahvistamisessa. Itse kokeilin risiiniöljyä kuitenkin vain kulmakarvoihini. Oon levittänyt sitä nyt 3 viikon ajan kulmakarvojen alueelle joka ilta ennen nukkumaanmenoa (Okei, muutaman kerran on unohtunut...) ja tuloksia näkyy jo selkeästi. Paitsi että olen huomannut kulmakarvojeni vahvistuneen ja kasvaneen niin olen saanut myös muilta kommentteja siitä, miten mun kulmakarvoista on tullut paljon tuuheamman näköiset. 

4

Harmikseni en tajunnut ottaa kuvia ennen kasvatusprojektia vaan mulla on ainoastaan nämä kuvat tämänhetkisestä tilanteesta, mutta yritän selostaa teille sanallisesti millainen muutos on tapahtunut. Mulla oli siis aikaisemmin melko harvat kulmakarvat ja erityisesti ongelmana oli kulmakarvan "häntäpää". Toisessa kulmakarvassa siinä häntäpäässä ei kasvanut lähes ollenkaan karvaa ja toisessakin ainoastaan harvakseltaan. Meikkaaminen oli todella ärsyttävää sen takia, kun en millään saanut tehtyä kulmakarvasta niin luonnollisen näköistä kuin olisin tahtonut. 

Isoin muutos risiiniöljyn käytön myötä tapahtui nimenomaan noissa kulmakarvojen häntäpäissä, joihin mulla on alkanut kasvaa paljon tuuheammin karvaa. Kulmakarvat ovat tuuhentuneet myös muuten, mutta huomattavin muutos on niissä häntäpäissä, kun ne olivat ennen lähes olemattomat. Ylemmän kuvan kulmakarva on vielä vähän epäsiisti, koska osa karvoista on vielä kasvuvaiheessa ja oon yrittänyt antaa niiden kasvaa rauhassa ilman nyppimistä. Tämä olikin aina se mun harvempi kulmakarva, josta en tykännyt yhtään - meillä kaikillahan on oma suosikkikulmakarvamme, eikö vaan?

Alempi kulmakarva sen sijaan alkaa näyttää mun silmään jo oikein hyvältä! Meikkaaminen on paljon mukavampaa ja kulmakarva näyttää mielestäni kivalta jopa ilman meikkiäkin. 

1

Risiiniöljyn plussat ja miinukset:

+ Pullo on todella riittoisa, varsinkin jos öljyä käyttää kulmakarvojen tapaiselle pienelle alueelle
+ Hinta on sopiva suhteessa tuotteen laatuun ja riittoisuuteen
+ Tekee mitä lupaa, kulmakarvat vahvistuivat ja tuuhentuivat
+ Helppo ja vaivaton tapa kasvattaa kulmakarvoja

- Joillakin saattaa kuulemma aiheuttaa näppyjä kulmakarvojen alueelle. Itselläni ei tätä ongelmaa ollut. 
- Kulmakarvat jäävät aika pitkäksi aikaa öljyisen tuntuiseksi ja sen takia en suosittele levittämään tätä päivällä, jos olet vielä lähdössä johonkin ja haluat meikata. Itse laitoin öljyä aina illalla ennen nukkumaanmenoa.

Yhteenvetona voisi siis sanoa, että olen todella tyytyväinen risiiniöljyyn ja sillä saamiini tuloksiin! 
Ootteko te kokeilleet risiiniöljyä tai muita vastaavia tuotteita? 

4 kommenttia

 1. Ihan paras tuote!! Auttaa muuten myös ripsien kasvamisessa😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullut että auttaa myös niihin, ripsien kasvatuksessa tän käyttö taitaa olla kans aika suosittua! :)

   Poista
 2. Mulla on onneksi luonnostaan mukavan tuuheat ja tummat kulmat, mutta ehkä voisin testailla tätä mun ripsiin jos se kerta niihiinkin tehoaa! Ihana ulkoasu sun blogissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnollisen tuuheista kulmakarvoista saa kyllä olla ylpeä :) Joo risiiniöljy tosiaan tehoaa myös ripsiin, kannattaa kokeilla! Kiitos kommentista ❤️

   Poista