6 X OSTOSLISTALLA

wanties

1. Oon jo pidemmän aikaa halunnut tilata ottamistani matkakuvista polaroid-tyylisiä kuvia ja tehdä niillä bujooni jonkinlaisen sivun kivoille muistoille. En vaan ole löytänyt vielä etsinnöistä huolimatta mitään sivustoa, jonka kautta noita kuvia voisi teettää tarpeeksi pienikokoisina ja hyvään hintaan.

2. Ostoslistan kärjessä on tällä hetkellä varmaan uusi huulipuna. Onko kellään suositella mitään hyvää kohtuuhintaista merkkiä? Mulla on tällä hetkellä Nyxin huulipunaa, mutta se ei mulla ainakaan pysy huulilla ollenkaan... Etsinnässä olisi siis seuraavaksi joku kestävämpi puna. 

3. Haaveilen myös harmaasta villakangastakista, mutta se taitaa siirtyä ensi syksyn ostoslistalle ellen satu tekemään mitään superhyvää alennuslöytöä. Tuollainen takki on ollut mulla etsinnöissä jo muutaman vuoden ajan, mutta olen niin nirso takkien kanssa, ettei mistään meinaa löytyä juuri sellaista mallia, jonka haluaisin!

4. Kävin testaamassa noita kuvassa näkyviä Niken lenkkareita pari päivää sitten Stadiumilla, mutta toistaiseksi jätin ne vielä kauppaan. Vähän kyllä houkuttelisi käydä ostamassa ne! Tarvitsisin kuitenkin jonkinlaiset kunnolliset lenkkeilyyn ja muuhun vapaa-aikaan sopivat lenkkarit.

5. Vähän houkuttelisi ostaa myös jokin vaaleansävyinen kynsilakka, joko todella hento vaaleanpunainen tai ihan nude sävy. Mun tulee lakattua kynsiä todella harvoin ja se johtuu osaksi siitä, että mulla ei ole kuin muutama eri värinen kynsilakka ja nekin suurimmaksi osaksi aika kirkkaita sävyjä.

6. Viimeisenä listalta löytyy Too Facedin Just Peachy -luomiväripaletti. Nuo värit näyttää vaan niin houkuttelevilta ja olen kuullut myös paljon hyvää tästä kyseisestä paletista!

2 kommenttia

  1. Mun ostoslistalla on myös ollut jo pidemmän aikaa Polaroid kamera! Sitä oikeaa villakangastakkia oon myös etsinyt viime syksystä asti sellaista kuitenkaan löytämättä :/ Jos oon löytänyt kivan värisen takin, niin se on ollut joko liian pitkä mulle, koska oon niin lyhyt tai sitten liian lyhyt mun makuun :/ Jospa se täydellinen yksilö kuitenkin jostakin löytyisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama ongelma mulla villakangastakkien kanssa, pituus on yleensä aina väärä!! Itse en tykkää käyttää kovin lyhyitä takkeja myöskään ja liian pitkät taas on kans vähän hankalia. Tai sitten ne on tehty sellaisista materiaaleista, jotka saa hiukset menemään sähköisiksi. No ehkä ensi vuonna sitten löytyisi... :D

      Poista